1939-1945. ПАМ'ЯТАЄМО. ПЕРЕМАГАЄМО.

8 травня у День пам’яті та примирення сільський голова Світлана Вовк з секретарем сільської ради Оленою Харченко відвідали ветерана Великої Вітчизняної війни та дружин померлих учасників війни, учасників бойових дій, учасників ліквідації на ЧАЕС.  

До учасника Великої Вітчизняної війни Тертичної Олександри Тихонівни представники місцевого самоврядування приходять щороку щоб віддати шану за її подвиг – еталон мужності та патріотизму.

Цьогоріч  з нагоди 75-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 1939-1945 років сільський голова Світлана Вовк вручила Олександрі Тихонівні Знак народної пошани «За бойові заслуги» 75 років перемоги над нацизмом».

«Хоч скільки б минуло часу, ми пам’ятатимемо, якою жахливою є війна і якою ціною дається перемога життя над смертю. Увага і чуйність – це те найменше, що ми можемо і повинні робити для ветеранів війни та їх сімей. Ми завжди пам’ятаємо про цих людей. Тож, віддаючи данину глибокої поваги і вдячності, бажаємо їм здоров’я і довгих років життя!» - зазначила Олена Харченко. 

Депутатський корпус та виконавчий комітет, як і щороку, надають фінансову підтримку нашим ветерану та дружинам померлих учасників війни. У цьому році Тертичній О.Т. виділено 1000,00 грн. та дружинам учасників війни по 500,00 грн.

ТОВ «НВФ «Урожай» та Черкаської районної організації ВО «ЧЕРКАЩАНИ» передали продуктові набори ветерану Тертичній Олександрі Тихонівні та дружинам померлих учасників війни, учасників бойових дій.

Заходи до Дня пам’яті та примирення та до Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні завершилися покладанням квітів до пам’ятних знаків воїнам Великої Вітчизняної війни та воїнам-односельчанам, які здобували Перемогу у Великій Вітчизняній війні.

« повернутися до списку новин

rada.org.ua - портал місцевого самоврядування

Погода

Логін: *

Пароль: *