День Захисника України, День українського козацтва, Покрова Пресвятої Богородиці та День села

13 жовтня 2019 року пройшли урочисті заходи з нагоди Дня Захисника України, Дня українського козацтва, Покрови Пресвятої Богородиці та Дня села.

Заходи розпочалися з урочистої частини: привітання зі святами від сільського голови Світлани Вовк та подяки учасникам АТО (ООС) жителям сіл Свидівок та Сокирна за мирне небо над головою.

Як і щороку до Дня Захисника України учасники АТО (ООС) сільська рада виділяє фінансову допомогу. Не могли не згадати і учасника АТО, який похоронений на кладовищі с.Свидівок  Ложешнікова Володимира Івановича та нашого односельчанина Качура Олександра Миколайович, який заборонений в м.Черкасах.  Учням Свидівоцької ЗОШ надано право покласти квіти до пам’ятних знаків в центрі села.

З нагоди Дня села вітали кращих активістів, спортсменів, ювілярів, найстаршого та наймолодшого жителя села. Серед  цьогорічних ювілярів і Свидівоцька ЗОШ, їй виповнилося 90років. Подарунком для школи були виділені кошти на ремонт їдальні та телевізор для учнів 3 класу від депутата Черкаської обласної ради Віталія Чена – телевізор.

У цей святковий день громада села не може не відзначити меценатів, завдяки яким покращується соціально-економічний розвиток. Подяки від громади сіл Свидівок та Сокирна отримали:

депутат  Черкаської обласної ради Коверський Анатолій Миколайович, який завітав на свято з подарунком – спортивною формою для молодшої футбольної команди;

депутат  Черкаської обласної ради Чен Віталій Єн-Ханович;

директор ДП «Перемога Нова» Гринюк Віктор Степанович;

начальник цеху ДВС  КП «Черкасиводоканал» Овчаренко Олег Володимирович;

приватний підприємець с.Свидівок Кулик Тетяна Василівна.

Окрему подяку за розвиток благоустрою сіл та з нагоди 10-річчя створення КП «Лад» отримав директор комунального підприємства Жирний Олександр Миколайович.

Привітати жителів сіл приїхали і гості свята:

Старікової Наталії Володимирівни (ТОВ «НВФ «Урожай»), яка завітала не з пустими руками, а з подарунком для сільської ради – телевізором

представник готельного комплексу «Селена» з солодким подарунком – торт у вигляді кадастрової карти села Свидівок.

Розважальну програму підготували аматорський колектив пісні і танцю «Обереги» та танцювальний колектив «Свидівчанка».

Святкування закінчилися переглядом вистави «Як наші діди парубкували» від  драматичного гуртка сільського Будинку культури «Всі свої» (керівник Валентина Жирна).

 

« повернутися до списку новин

rada.org.ua - портал місцевого самоврядування

Погода

Логін: *

Пароль: *