"Зі святом, любі жінки!"

 
10 березня у Будинку культури с.Свидівок відбувся святковий концерт присвячений Міжнародному жіночому дню 8 березня «Зі святом, любі жінки!». Феєричний концерт підготували працівники Будинку культури за участі народного аматорського колективу пісні і  танцю «Обереги», народного аматорського танцювального колективу «Свидівчанка».
 
 
Своїм чарівним співом дорогих жінок вітали Марина Кулик, Дарина Власова, Анастасія Коваленко та Ірина Платошина.
 
  
 
Учасники драматичного гуртка показували сучасні гумористичні сценки тому, затамувавши подих, глядачі насолоджувалися чудовими номерами, щедро нагороджуючи кожного з артистів гучними оплесками.
 
 
Чудову атмосферу в залі підтримували щирі вітання та побажання добробуту і злагоди, краси та кохання, невичерпної енергії та нових досягнень. Цінні подарунки отримали від сільського голови Світлани Миколаївни Вовк, виконавчого комітету та депутатського корпусу жінки-працівники бюджетних установ, багатодітні матері, матері та дружини учасників АТО і жінки-активісти села.
 
 
Програма святкового концерту була динамічною та вишуканою. Глядацька аудиторія щиро дякувала учасникам творчих колективів та окремим виконавцям за чудовий концерт, подарований на честь свята.
 

« повернутися до списку новин

rada.org.ua - портал місцевого самоврядування

Погода

Логін: *

Пароль: *