"Майстерня співробітництва громад Черкащини"

21 та 22 лютого 2018 року в Черкаському відокремленому підрозділі установи «Центр розвитку місцевого самоврядування» проходила «Майстерня співробітництва громад Черкащини». Організаторами даного  заходу були Департамент регіонального розвитку Черкаської обласної державної адміністрації, Черкаська агенція регіонального розвитку, Регіональне відділення Асоціації міс України та Черкаський обласний Центр перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ та організацій.

Представниками на майстерності від Свидівоцької сільської ради були сільський голова Вовк С.М., секретар сільської ради та виконавчого комітету Харченко О.М. та головний бухгалтер Прохорова І.К.

Головною метою семінару було визначення змісту, етапів, переваг та напрацювання моделей співробітництва територіальних громад  у контексті регіонального розвитку. На практиці учасники мали змогу розробити потенційні проекти співробітництва із сусідніми громадами.

У кінці семінару всі учасники отримали сертифікати про підвищення кваліфікації  за програмою «Співробітництво територіальних громад Черкащини як важливий фактор регіонального розвитку».

  

« повернутися до списку новин

rada.org.ua - портал місцевого самоврядування

Погода

Логін: *

Пароль: *